Παρασκευή 13 Οκτωβρίου 2017

Κάθε πριγκίπισσα έχει την κορώνα της! (βιβλίο ευχών)

Το σκεφτόμουνα καιρό, το ήθελα αλλά και το φοβόμουν, όλο κάτι άλλο προέκυπτε και το άφηνα στην άκρη, ας πούμε δεν είχε έρθει ακόμα η ώρα του.  Σπουδαίο πράγμα το timing, στην κατάλληλη στιγμή όμως όλα γίνονται όπως πρέπει. Η βάφτιση μια μικρής πριγκιπισσούλας μου έδωσε την αφορμή και ευκαιρία να ετοιμάσω το πρώτο μου βιβλίο ευχών, μια κορώνα που γέμισε όμορφες ευχές!




βιβλίο ευχών, κορώνα


Η τάση που έχει καθιερωθεί τελευταία η βάφτιση να έχει ένα θέμα και χρωματική παλέτα νομίζω ότι έχει κάνει τα πράγματα πιο όμορφα και σίγουρα πιο εύκολα.  Στολισμός, προσκλητήρια, μπομπονιέρες όλα ταιριαστά μεταξύ τους σε ένα ωραίο αρμονικό αποτέλεσμα.  Και η αγαπημένη μου προσθήκη σε όλα αυτά ένα ωραίο βιβλίο ευχών ώστε οι καλεσμένοι να έχουν την ευκαιρία να γράψουν τις ευχές τους, δυο λόγια αγάπης για το μικρό πλασματάκι που εκείνη την ημέρα βαφτίζεται.

Αρχές του καλοκαιριού φίλη και γειτόνισσα ετοίμαζε την βάφτιση της κορούλας της με θέμα την κορώνα (πόσο τέλειο για κάθε μικρή πριγκίπισσα) και εκεί πάνω που τα λέγαμε της ζήτησα την ευκαιρία να της ετοιμάσω το βιβλίο ευχών.  Κορώνα το θέμα της βάφτισης,  σε σχήμα κορώνας και το βιβλίο.  Τα χρώματα της βάφτισης ιβουάρ και ροζ, οπότε και αποχρώσεις του ροζ για το βιβλίο μας.


βιβλίο ευχών κορώνα


Διάλεξα ένα χαρτί ροζ με καρδιές για να ντύσω τα δύο εξώφυλλα εξωτερικά ενώ στο εσωτερικό χρησιμοποίησα ένα απαλό ροζ χαρτί το οποίο με στένσιλ και distress ink σε ροζ απόχρωση γέμισα με μικρά τριαντάφυλλα.  Γκλίτερ και πέρλες για την μικρή πριγκίπισσα και το όνομά της με ξύλο αφημένο στο φυσικό του χρώμα για να κάνει αντίθεση με τα υπόλοιπα στοιχεία.  Μερικές κορδέλες, λίγο ακόμα γκλίτερ να τονίζει το περίγραμμα και έτοιμο το βιβλίο ευχών μας.


βιβλίο ευχών κορώνα


βιβλίο ευχών κορώνα


βιβλίο ευχών κορώνα


βιβλίο ευχών κορώνα


βιβλίο ευχών κορώνα


Ταίριαξε απόλυτα με την υπέροχη διακόσμηση που επιμελήθηκαν οι Τουρτίτσες Αλλιώς, αν ετοιμάζεται κάποιο event σημειώστε το όνομα οπωσδήποτε.


βιβλίο ευχών κορώνα


βιβλίο ευχών κορώνα

Πιο ιδιαίτερες αλλά και πιο απλές προτάσεις ετοιμάζονται, μην τις χάσεις...ακολούθησέ μας στο A room full of cards!

Εσύ πως ονειρεύεσαι αλήθεια το δικό σου?


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου