Παρασκευή 8 Σεπτεμβρίου 2017

Όλο το ουράνιο τόξο! Καλοκαιρινός Μαραθώνιος Δημιουργικότητας!

Και να που έφτασε ο Σεπτέμβρης κιόλας! Για όλους εμάς που έχουμε παιδιά στο σχολείο η χρονιά μας μόλις ξεκινάει...βάζουμε νέους στόχους, νέες προκλήσεις ξεκινούν και καινούργια πράγματα θα δοκιμαστούν.  Όμως χρειάζεται πρώτα να κλείσουμε τον κύκλο των καλοκαιρινών περιπετειών μας! Όγδοη και τελευταία αποστολή του μαραθωνίου δημιουργικότητας και το ντουλαπάκι μας προσκαλεί να βάλουμε πολύ χρώμα...όλο το ουράνιο τόξο!




ouranio toxo


Παρασκευή πρωί και διαβάζοντας το τελευταίο mail αυτού του μαραθωνίου ανάμεικτα συναισθήματα με κατακλύζουν.  Μια στενοχώρια για ένα ταξίδι που φτάνει στο τέλος και μια χαρά για όλα όσα έγιναν.  Με προκάλεσε να δοκιμάσω πράγματα πέρα από αυτά συνήθως κάνω, άλλα με μεγαλύτερη και άλλα με μικρότερη επιτυχία.  Κατάφερα να πάρω μέρος σε όλες τις αποστολές αν και αυτό υπήρξε δύσκολο μερικές φορές, αφιερώνοντας σε κάποιες περισσότερο χρόνο και σε άλλες τόσο όσο να κάνω κάτι.   Είχα την μεγάλη ευκαιρία να γνωρίσω πολλές δημιουργικές κοπέλες και να δω τη δουλειά τους.  Και βεβαίως είχα την τιμή να συμμετάσχω και ως δωροθέτρια σε μία από αποστολές, να μην πω ότι ήταν και το καλύτερο μέρος του μαραθωνίου!  Όλα αυτά μαζί με αφήσανε με ένα μεγάλο χαμόγελο στα χείλη...και μετά λέει πρέπει να ετοιμάσουμε κάτι και να βάλουμε πολύ χρώμα αποχαιρετώντας ένα καλοκαίρι γεμάτο με το κίτρινο του ήλιου, το μπλε της θάλασσας και το πράσινο του γρασιδιού!

Χρώμα και χαμόγελα λοιπόν και επιστροφή σε οικείες δημιουργίες! Καθώς αγαπώ πολύ τα χαρτιά και τα χρώματα της εταιρείας Echo Park και είχα ένα παλαιότερο πακέτο με θέμα το καλοκαίρι, σκέφτηκα να αξιοποιήσω όλα αυτά τα μικρά χαρτάκια που περισσεύουν ή είναι εκεί στην ακρούλα και δείχνουν τι σχέδιο έχει η πίσω πλευρά και που έχω την τάση να μην πετάω (είναι ένα πρόβλημα αυτό) για να φτιάξω μια καρτούλα με τα χρώματα του ουράνιου τόξου λίγο πειραγμένα σε πιο απαλές αποχρώσεις, δεν πειράζει πολύ, έτσι?
Και τι ποιο ταιριαστό σαν μήνυμα από το χαμoγέλα, σαν αυτό που αυθόρμητα γίνεται βλέποντας τόσο χρώμα!


xrwma, ouranio toxo


Πολύ εύκολη στην κατασκευή αυτή η κάρτα! Επέλεξα άσπρη βάση καθώς το χρώμα είναι ο πρωταγωνιστής και έκοψα ένα χαρτονάκι λίγο μικρότερο από το μέγεθος της κάρτας. Διάλεξα τα χαρτάκια που θα χρησιμοποιούσα και τα έκοψα σε λεπτές λωρίδες χωρίς να τα μετρήσω ακριβώς, βρήκα τη σειρά που θα τα έβαζα και τα κόλλησα πάνω στο χαρτονάκι ώστε να το καλύψει.  Στο τέλος έκοψα από τις άκρες ότι περίσσευε.  Βρήκα και κάτι άσπρα αφρώδη αυτοκόλλητα που είχα από καιρό και έγραψα και το μήνυμά μου!  Έβαλα στην πίσω όψη μερικά διαστατικά αυτοκόλλητα, μου αρέσει πάντα αυτό το εφέ, και το κόλλησα στην κάρτα! 




Έτοιμη και γεμάτη χρώμα!

Κάτι τελειώνει αλλά κάτι νέο ξεκινά...βιβλία ευχών και κορνίζες για παιδικά δωμάτια ετοιμάζονται...μην τα χάσεις, συμπλήρωσε απλά το mail σου και ενεργοποίησε το σύνδεσμο που θα σου σταλεί!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου